31.12.2010. / 16:16

Autor: Totalsport

Švicarska skijaška reprezentacija ostaje bez trenera na proljeće

Putem priopćenja iz Švicarskog skijaškog saveza poručili su da nisu uspjeli s Rufenerom dogovoriti uvjete suradnje do Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014.

Švicarci će morati tražiti novog treneraŠvicarci će morati tražiti novog treneraIz Švicarskog skijaškog saveza objavili su da će Martin Rufener, od 2004. godine trener švicarske muške skijaške reprezentacije, na proljeće napustiti svoju dužnost...

Putem priopćenja iz Švicarskog skijaškog saveza poručili su da nisu uspjeli s Rufenerom dogovoriti uvjete suradnje do Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014., te da su već počeli potragu za njegovom zamjenom.

Pod vodstvom Rufenera švicarski skijaši donijeli su prve zlatne medalje u domovinu nakon 1988. Didier Defago tako je u veljači ove godine na ZOI u Vancouveru pobijedio u spustu, dok je Carlo Janka trijumfirao u veleslalomu.

Također, ove je godine Janka postao prvi švicarski skijaš koji je uspio doći do ukupne pobjede u Svjetskom kupu nakon 1992. godine.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika