31.12.2010. / 16:32

Autor: Totalsport

Lisac: Moguće je pokretanje i druge NLB lige

Lisac je istaknuo kako je prerano za špekulacije da bi eventualna B liga mogla krenuti već od sljedeće sezone

Trofej NLB ligeTrofej NLB ligeGlavni tajnik regionalne košarkaške NLB lige Roman Lisac izjavio je za srpsku agenciju Beta da postoji mogućnost pokretanja drugog ranga NLB lige, ali i da to još uvijek nije sigurno...

Lisac je istaknuo kako je prerano za špekulacije da bi eventualna B liga mogla krenuti već od sljedeće sezone.

- U teoriji je to moguće, ali prvo trebamo vidjeti kako napraviti nešto što će doprinijeti razvoju košarke na ovim prostorima. Ne treba nam novi rat sa nezadovoljnima. Ne treba dizati temperaturu oko nečega što je još samo ideja - poručio je Lisac.

Dodao je kako bi do kraja siječnja o prijedlogu osnivanja druge regionalne lige trebala raspravljati skupština tvrtke Sidro koja je vlasnik NLB lige.

- Do tada bismo mogli iznijeti neke konkretnije prijedloge, ali tek nam predstoje razgovori da vidimo kako bismo sve to konstruirali. To je proces u kojem moramo naći najpovoljnije rješenje za sve sudionike, momčadi, igrače, saveze - istaknuo je Lisac.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika