31.12.2010. / 18:24

Autor: Hina

Kardinal Bozanić čestitao Božić patrijarhu Irineju

"Izražavajući Vam zajedništvo iste vjere, iskreno Vas u Kristu pozdravljam", navodi zagrebački nadbiskup kardinal Bozanić u čestitci patrijarhu Srpske pravoslavne Crkve gospodinu Irineju

Josip BozanićJosip BozanićZagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je božićnu čestitku patrijarhu Srpske pravoslavne Crkve gospodinu Irineju, priopćio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

"Zahvaljujem Vam na ljubaznim čestitkama i dobrim željama koje ste mi uputili prigodom Božića.

U ozračju božićne radosti upućujem Vama, svećenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske Pravoslavne Crkve srdačne čestitke za Božić s najboljim željama za blagoslovljenu novu 2011. godinu.

U Isusu se Bog utjelovio. Postavši čovjekom darovao nam je svoju Riječ i izrekao se u Ljubavi. Božić je blagdan Emanuela, Boga s nama ljudima - radosni odgovor Neba čovjeku. Božić je poziv i nama da prihvaćamo bližnje sa suosjećanjem i radošću u Kristu. Neka rođenje Sina Božjega bude snažan poticaj Vašem odgovornom pastirskom služenju.

Izražavajući Vam zajedništvo iste vjere, iskreno Vas u Kristu pozdravljam", navodi zagrebački nadbiskup kardinal Bozanić u čestitci patrijarhu Srpske pravoslavne Crkve gospodinu Irineju .

Vezane vijesti

'Nezaposlenost i senzacionalizam vode u duhovnu smrt'

'Nezaposlenost i senzacionalizam vode u duhovnu smrt'

Svečano uskrsno misno slavlje u zagrebačkoj katedrali predvodio je zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, koji je u uskrsnoj propovijedi osudio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika