01.01.2011. / 18:11

Autor: Hina

Napulj: Jedan mrtav, 140 požara u novogodišnjoj noći

Taj grad na jugu Apeninskog poluotoka tradicionalno ima najbučniji doček Nove godine u Italiji, pa niti ovaj nije bio iznimka

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTijekom novogodišnje noći u Napulju jedna osoba je smrtno stradala, 70 ih je ozlijeđeno, a u gradu je izbilo 140 manjih požara.

Taj grad na jugu Apeninskog poluotoka tradicionalno ima najbučniji doček Nove godine u Italiji, pa niti ovaj nije bio iznimka.

Policija je objavila da je jedan 39-godišnjak smrtno stradao pogođen u potiljak zalutalim metkom ispaljenim s nekog balkona.

Više od 70 ljudi je ozlijeđeno, među kojima i jedan 28-godišnjak kojeg je zalutali metak pogodio u lice i on je u teškom stanju, a ostali su ozlijeđeni u vatrometu.

Vatrogasci su tijekom noći morali gasiti 140 požara koji su izbili na hrpama smeća po gradu, a izazvali su ih ili vatromet ili ostala pirotehnička sredstva koja se u Napulju koristi u izobilju.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika