05.01.2011. / 11:22

Autor: Martina Čizmić

'Spao' na dvije dionice

Dragičevićeva unosna prodaja: Za dionice Ine dobio 250 tisuća kuna

Zanimljivo je da je Ina uredno navela kao mjesto prebivališta Tomislava Dragičevića mjesto pored Zagreba, Dubravu Puščansku

Tomislav DragičevićTomislav DragičevićBivši šef Ine, Tomislav Dragičević obavio je unosnu prodaju nekoliko dana prije Božića koja ga je učinila bogatijim za 250 tisuća kuna.

Naime, kako stoji u obavijesti koju je Ina dostavila Zagrebačkoj burzi, Dragičević koji je još uvijek član Uprave Ine, prodao je 90 svojih dionica Ine po cijeni od 2837,01 kunu čime je svoj udio u vlasništvu Ine smanjio na 0,00002 posto, odnosno ostala su mu ravno dva glasa na Glavnoj skupštini.

Zanimljivo je da je Ina uredno navela kao mjesto prebivališta Tomislava Dragičevića mjesto pored Zagreba, Dubravu Puščansku, iako je nedavno Porezna uprava utvrdila kako na toj adresi Dragičević ne živi te pokrenula protiv njega postupak zbog izbjegavanja plaćanja prireza državi.

Podsjetimo, nakon što su mediji počeli pisati kako Dragičević ne živi na svojoj puščanskoj adresi, udruga Zviždač ga je prijavila DORH-u koji je potom pokrenuo istragu.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 05.01.11. 12:27

Ako se Mesić i dalje druži sa Dragičevićem,druži se sa kriminalcem.Dakle stara poslovica kaže;"S kim si ,takav si"!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika