05.01.2011. / 21:06

Autor: Nacional.hr

Pljačka pošte u Zagrebu: Policija u potrazi za pljačkašem presretala i tramvaje

Pljačkaš pošte na kraju je uhićen, ali ne u tramvaju već na ulici. Priveden je na kriminalističku obradu u policiju

Policija u zagrebačkom tramvaju (Foto: Borna Filić/PIXSELL)Policija u zagrebačkom tramvaju (Foto: Borna Filić/PIXSELL)U srijedu poslijepodne u pošti u Savskoj 17 nepoznata je osoba počinila razbojstvo nad djelatnicima i zaštitarom. Policija je u sklopu akcije potrage za razbojnikom presrela i pretresla tramvaje koje su se kretali dijelom Savske ceste u blizini s križanja s Klaićevom.

Pljačkaša je navodno primijetio jedan od pripadnika policije koji je pljačku dojavio glavnom centru te je za razbojnikom pokrenuta potraga.

Pljačkaš je za prijevozno sredstvo izabrao tramvaj, pa su one tramvaje koji voze Frankopanskom i Savskom ulicom, policajci presretali, zaustavljali i u njima tražili razbojnika.

Pljačkaš pošte na kraju je uhićen, ali ne u tramvaju već na ulici. Priveden je na kriminalističku obradu u policiju

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 06.01.11. 04:40

Koliko je taj maznuo? Ajde neka je, brat bratu 50.000 toga necega - bilo cega...E, sada ce nasi policajci i uskoknjaci isticati svoju azurnost u munjevitom pronalazenju kriminalca. A gdje su bili godinama dok su Tudjmanovi ljubimci s rukom na srcu i s domoljubljem u transu, ofikarili sve sto im se naslo pod rukom, od tvornica, do banaka i bogami milijuna i milijuna domace i strane valute. I da blesavi Sanader nije podnio ostavku sve bi to trajno ostalo pod tapitom.-- Ako bi SDP i dosao na vlast, oni ne bi iz "visih ciljeva" talasali o kradji, kao sto nije ni Racan i oni njegovi ljuboguzci, puno mario za lopovluke prvog hrvatskog predsjednika i njegove bagre.
No, neka, nismo mi bolje ni zasluzili. Sve je ovo nama nasa borba dala...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika