06.01.2011. / 14:48

Autor: Hina

Pljačkaš pošte u Zagrebu uhićen na krovu

Policija ga je nedugo potom pronašla na krovu obližnje kuće, gdje se popeo stubištem, a tamo je pronašla i nož te plijen, dio u džepu jakne i dio u kanti koju je našao na krovu

Pljačka pošte: Autor:
Tomislav Miletić/PIXSELLPljačka pošte: Autor: Tomislav Miletić/PIXSELLPljačkaš pošte u zagrebačkoj Savskoj ulici jučer je uhićen na krovu obližnje kuće, a pronađen je i plijen, novac i telefonske kartice, ukupno "težak" 20-tak tisuća kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Jučer oko 19,10 sati 32-godišnjak, maskiran kapom i šalom, ušao je u poslovnicu pošte te, zaprijetivši nožem zaštitaru "Sokol Marića" i zaposlenicima - dvjema ženama i jedom muškarcu - zatražio da mu predaju novac i telefonske kartice.

Oni su to i učinili, nakon čega je pljačkaš otišao.

Policija ga je nedugo potom pronašla na krovu obližnje kuće, gdje se popeo stubištem, a tamo je pronašla i nož te plijen, dio u džepu jakne i dio u kanti koju je našao na krovu.

Uhićen je i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, a do sada nije kazneno prijavljivan.

Iz zagrebačke policija opovrgavaju medijske napise da je tramvajski promet u Savskoj ulici policija zaustavila u namjeri da u tramvajima traži pljačkaša, već samo zato da bi iz vozila izašli policajci, što je, kažu, trajalo tek nekoliko minuta.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika