07.01.2011. / 12:23

Autor: Hina

Biometeorološke prilike tijekom vikenda izrazito nepovoljne

Zbog nepovoljnih biometeoroloških prilika metoeoropati bi sutra mogli imati glavobolju, umor i razdražljivost, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane vremenskim utjecajem

Biometeorološke prilike će u Hrvatskoj tijekom predstojeća tri dana biti nepovoljne, a od utorka se očekuje poboljšanje, biometeorološka je prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda Hrvatske.

Zbog nepovoljnih biometeoroloških prilika metoeoropati bi sutra mogli imati glavobolju, umor i razdražljivost, a tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane vremenskim utjecajem.

U nedjelju će nepovoljne biometeorološke prilike praćene južinom i visokim temperaturama uzrokovati tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Mnogi će se žaliti na poteškoće sa snom, umor i smanjeno raspoloženje.

Nepovoljne biometeorološke prilike nastavit će se i u ponedjeljak, što će meteoropatima i kroničnim bolesnicima uzrokovati tegobe. Mnogi će osjećati umor, razdražljivost i manjak energije, a tegobe kroničnih bolesnika biti će pojačane.

U utorak bi biometeorološke prilike trebale biti povoljnije nego prethodnih dana te bi mnogi ljudi mogli osjetiti poboljšanje općeg stanja, a tegobe povezane s vremenom trebale bi se smanjiti.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika