07.01.2011. / 13:08

Autor: Hina

Napokon dobre vijesti: Aretha Franklin pobijedila rak gušterače?

Šezdesetosmogodišnja pjevačica, poznata između ostaloga i po velikom hitu "Respect", kazala je za Jet da ne želi komentirati medijska izvješća da boluje od raka gušterače, no nije ih ni demantirala

Aretha Franklin Aretha Franklin Bez ikakve potvrde da se borila s rakom i bez riječi od čega je bolovala, soul-ikona Aretha Franklin u četvrtak je u intervjuu za časopis Jet izjavila da se "osjeća odlično" nakon nedavne operacije.

Šezdesetosmogodišnja pjevačica, poznata između ostaloga i po velikom hitu "Respect", kazala je za Jet da ne želi komentirati medijska izvješća da boluje od raka gušterače, no nije ih ni demantirala.

"O mojoj bolesti razgovaram samo s doktorima. Problem je riješen," izjavila je Franklin.

Ikona američke pop glazbe, Franklin otpuštena je iz detroitske bolnice u listopadu prošle godine nakon operacije za koju je rekla da je bila "uspješna".

Bolest su joj dijagnosticirali u kolovozu kad je otkazala sve javne nastupe, ali pjevačica nikad nije priznala od čega boluje.

Za list Jet kazala je da su prvi simptomi bili "jaki bolovi u tijelu" tijekom koncerta u Torontu u Kanadi.

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika