07.01.2011. / 15:19

Autor: Hina

Mike Tyson uzgaja golubove za utrke

Njegov kavez za golubove je u visokoj kući u blizini teretane u kojoj je trenirao uoči pobjeda u ringu. Na televizijskoj postaji Animal Planetu prikazan je dokumentarac s uvježbavanjem Tysonovih golubova te kako ih on priprema za utrku

Mike TysonMike TysonMike Tyson bivši je prvak teške kategorije u boksu, osuđeni silovatelj, povremeni glumac, a - ako je suditi po posljednjem intervjuu, i uzgajivač vrhunskih golubova.

Tyson(44), boksač koji je 1997. godine "slavno" odgrizao komadić uha Evanderu Holyfieldu, pokazuje svoju nježnu stranu u televizijskoj emisiji kao čovjek s velikom strašću za uzgajanjem golubova.

Ne uzgaja Tyson obične golubove ni one s njiva, nego golubove visokoletače, ili, kako ih sam naziva, "kremu među golubovima, čistokrvne golubove", tvrdeći da su oni "prvi čovjekovi pernati prijatelji".

Njegov kavez za golubove je u visokoj kući u blizini teretane u kojoj je trenirao uoči pobjeda u ringu. Na televizijskoj postaji Animal Planetu prikazan je dokumentarac s uvježbavanjem Tysonovih golubova te kako ih on priprema za utrku.

"To je što mi ovdje činimo. Posvetio sam život ovim golubovima, kao i kad sam se borio ili bio zatvoren", Tyson javno progovara u dokumentarcu o ljubavi koju gaji prema svojim ljubimcima.

"Ovo mi nije hobi. Ovo je nešto što ću raditi do posljednjeg daha", dodao je bivši kontroverzni boksački prvak.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 07.01.11. 15:26

U letenju ili trcanju! (vidi naslov)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika