Objavljeno u Nacionalu br. 791, 2011-01-11

Autor: Berislav Jelinić

Puca ljubav zbog Remetinca: Klerisa Zagorec želi se razvesti od Vladimira Zagorca

Nacional je od upućenih austrijskih izvora doznao i da tvrtke koje se povezuju s Vladimirom Zagorcem pokušavaju pronaći kupce za projekte što ih razvijaju, ali također bez puno uspjeha

KLERISA ZAGOREC
preuzela je upravljanje
poslovima svoga supruga,
ali bez puno uspjehaKLERISA ZAGOREC preuzela je upravljanje poslovima svoga supruga, ali bez puno uspjehaKlerisa Zagorec, druga supruga umirovljenoga generala Vladimira Zagorca, želi se od njega razvesti, doznao je Nacional od osoba bliskih Zagorcu. Ona navodno i nadalje želi ostati sa Zagorcem u korektnim odnosima, čak ga i posjećivati u zatvoru, ali ne želi s njim i dalje biti u bračnoj zajednici, tvrde osobe koje ih poznaju. Isti izvori ispričali su za Nacional kako je Klerisa Zagorec već dugo u poprilično lošim odnosima s Romanom Binderom, Zagorčevim suradnikom koji je bio direktor u većini Zagorčevih tvrtki i zapravo njegov paravan, kao i sa Zagorčevim odvjetnikom Zvonimirom Hodakom.

Tvrdi se da je Klerisa Zagorec nakon okončanja sudskog postupka protiv Vladimira Zagorca preuzela upravljanje s nekoliko njegovih projekata u vezi s ulaganjem u nekretnine, ali bez osobita uspjeha. Većina projekata u koje se upustila nije se uspjela dokraja realizirati, a i radeći na tim projektima ona se često sukobljavala s ostalim suradnicima koji su sudjelovali u tim aktivnostima. Tvrdi se da Zagorčevoj tvrtki još uvijek nije dokraja isplaćena ni cijena za projekt Prebendarskih vrtova. Kupac je navodno postavio brojne uvjete za plaćanje cjelokupne dogovorene cijene, a jedan od uvjeta bio je i da se iznajmi najmanje 75 posto svih izgrađenih poslovnih prostora. Navodno to još uvijek nije učinjeno pa se čeka da kupac isplati cijelu dogovorenu cijenu.

Nacional je od upućenih austrijskih izvora doznao i da tvrtke koje se povezuju s Vladimirom Zagorcem pokušavaju pronaći kupce za projekte što ih razvijaju, ali također bez puno uspjeha.

Vezane vijesti

Zagorec premješten u zatvor u Glinu

Zagorec premješten u zatvor u Glinu

Bivši general i pomoćnik ministra obrane Vladimir Zagorec, osuđen na sedam godina zatvora zbog krađe dragulja iz MORH-a, premješten je iz zagrebačkog… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 11.01.11. 09:04

Jadni Zagi bas nema srece. Franjo je u momentima dokolice po njemu vjesao odlicja, a dosta ih je i ostalo zaboravljenih...Pa mu ih skinulo kad je dop'o Remetinca. Sad evo kad je u tvrdjavi ni Klarisa ga vise nece.
Pa dobro veli moj susjed Joza, bolje ti se rodit bez njega nego bez srece. Ima pravo.


registracija
30/10/09

euspiegel, 11.01.11. 10:40

samo pokušava spasiti "imetak" kojeg je prepisao na nju


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika