11.01.2011. / 09:50

Autor: Nacional.hr

Fashion Guru otkrio najbolje odjevene Hrvate u 2010. godini

Fashion Guru je s puno iznenađenja zakoračio u 2011. te napravivši inventuru protekle godine zaključio kako su se muškarci približili svjetskim trendovima te pozdravlja činjenicu što je na svojoj listi mogao dodati više muških imena no inače

Boris BanovićBoris BanovićTomo Horvatinčić našao se na vrhu tradicionalne TOP liste Fashion Guru-a te naslijedio najbolje odjevenu u 2009., Sanju Duggan koja se ove godine nije našla na ovoj listi.

Fashion Guru je s puno iznenađenja zakoračio u 2011. te napravivši inventuru protekle godine zaključio kako su se muškarci približili svjetskim trendovima te pozdravlja činjenicu što je na svojoj listi mogao dodati više muških imena no inače.

Osvrnuo se na modni izričaj glumca Mislava Čavajde te istaknuo njegov moderan, a opet ležeran stil te mu osigurao sedamnaesto mjesto na svojoj top listi najbolje odjevenih.

Broj petnaest rezervirao je za nogometaša Davora Vugrinca istaknuvši njegovu zavidnu kolekciju dizajnerskih jakni, a ispred njega pozicionirao je Igora Štimca koji je pokazao da unatoč 'roza košuljicama' može ostati 'macho frajer'.

Na Guruovoj listi ove godine mogli su se pronaći i Goran Ivanišević, Grgo Zečić te Maksim Mrvica kojemu Guru posebno čestita na hrabrosti pri odabiru svojih odjevnih kombinacija. Na posljednjem mjestu nalazi se Zrinka Cvitešić, a na devetnaestom mjestu našle su se modne blogerice Ljupka, Antonija i Petra.

Glumica Nataša Janjić se iz prijašnjeg Top 10 najboljih pomakla na osamnaesto mjesto, a na broju trinaest našla se kći bivšeg premijera Bruna Sanader. Same riječi pohvale Guru je imao za našu najuspješniju manekenku koja je uvijek na izvoru svih trendova, Helenu Šopar.

Tomo HorvatinčićTomo HorvatinčićGospođu Anu Berber koja godinama kreira avangardne odjevne komade Guru je također stavio na svoju ovogodišnju listu. Na desetom mjestu našla se Andreja Čermak dok je na deveto mjesto TOP liste pala Nina Badrić. Kao osobu koja uživa u berlinskim 'second hand shopovima', ali i odabranim dizajnerskim buticima, Guru je opisao poznatu fotografkinju Maru Bratoš. Dosadu koja je vladala zagrebačkom špicom prema mišljenju prekinula je upravo Ljupka Gojić koja je, iako najčešće odjevena u jednolične tonove, ove godine zauzela visoko šesto mjesto.

Peto mjesto podijelile su vlasnice dubrovačkog i zagrebačkog 'concept storea' - Marija Obrvan opisana kao 'kompas modnog stila vojske hrvatskih jet settera' te Tajana Lisičar'prava trendseterica uvijek zanimljivo odjevena i nerijetko najbolji model za modne brandove koje zastupa u Hrvatskoj'.

Na četvrto i treće mjesto stali su Emil i njegova majka Đurđa Tedeschi koja je poznata po nošenju japanske avangarde dok je druga na listi Anita Dujić.

Vezane vijesti

Fashion Guru: 'Maja Šuput i Indira Vladić su najgore odjevene Hrvatice u

Fashion Guru: 'Maja Šuput i Indira Vladić su najgore odjevene Hrvatice u 2010.'

Fashion Guru odlučno je sastavio i listu najgore odjevenih u 2010. te na sam vrh postavio pjevačice Maju Šuput i Indiru Vladić. Guru je u nedjeljnom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika