12.01.2011. / 10:30

Autor: Nacional.hr

Severinina veza s Milanom Popovićem osveta je riječkom poduzetniku?

I dok je javnost još uvijek šokirana kako je pjevačica neočekivano prekinula sa Slavkom Šainovićem, čini se da je njezina veza s riječkim poduzetnikom već duže vrijeme bila u krizi

SeverinaSeverinaVeza splitske pjevačica Severine i srpskog poduzetnika Milana Popovića posljednjih tjedana je nezaobilazna tema u medijima.

I dok je javnost još uvijek šokirana kako je pjevačica iznenadno prekinula sa Slavkom Šainovićem, čini se da je njezina veza s riječkim poduzetnikom već duže vrijeme bila u krizi.

Neimenovani izvori upućeni u cijelu priču su za magazin Story potvrdili kako se Slavka Šainovića često moglo vidjeti u društvu drugih djevojaka, s pripadnicama ljepšeg spola navodno se družio dok je Severina bila na nastupima.

No, prema njihovim tvrdnjama Severina se trudila spasiti vezu i upravo je ona inzistirala da joj se sada već bivši zaručnik pridruži na mnogim javnim događanjima.

Neimenovani izvori za isti magazin dodaju kako je Severinina veza s Milanom Popovićem tipična osveta riječkom poduzetniku.

Slavko Šainović navodno je već pronašao drugu ženu. Njegovo srce navodno je osvojila 32-godišnja Iva Trkovnik Lešić, inaće kći uglednog riječkog stomatologa.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 12.01.11. 10:54

A heba te, koja osveta, po nj-ti put!


registracija
29/11/09

Ivis, 12.01.11. 11:23

leti pcela sa cvita na cvit. Izgleda da slast nikada nije osjetila. To je razlog letanja i potraznje za Novim! Prijatelj mi je pustio snimku, koja je bila vrlo bucna prije par godina. Ona ne zna ljubav voditi. Zuri se bez veze poput lisice, zatvorene u pritorku, a ne moze iskociti. Jednostavno nije rodjena za taj sport, a srami se poci na savjet.


registracija
29/11/09

Ivis, 12.01.11. 11:26

Bravo Slavko! Spasio si sebi zdravlje, a nadam se, da ces imati sretan brak!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika