17.01.2011. / 16:15

Autor: Nacional.hr

Steve Jobs opet otišao na bolovanje

Jobs je na sličan otpust otišao 2009. godine, nakon šest mjeseci izjavio je kako se je podvrgnuo transplataciji jetre

Steve Jobs drži u ruci iPodSteve Jobs drži u ruci iPodAppleov izvršni šef Steve Jobs najavio je kako će neko vrijeme biti odsutan kako bi se mogao 'fokusirati na zdravlje', prenosi portal sg.news.yahoo.com. U emailu zaposlenicima napisao je kako mu je nadzorni odbor tvrtke odobrio odmor iz zdravstvenih razloga. Ova izjava i potez mogli bi biti iznenađenje za tvrtku, dok se tržišta SAD-a zatvaraju za praznik Martin Luther King Jr. Vrijednost Appleovih dionica je opala, kasne 2008. godine, kada su kružile glasine o njegovom zdravlju i nepojavljivanju na Macworld Expou.

U poruci nastavlja kako će nastaviti vršiti svoju dužnost i kako će dalje biti uključen u velike strateške odluke tvrtke. Ne pišući o svojem zdravstvenom stanju dodaje kako će odsada za svakodnevne poslove, za vrijeme njegova izbivanja, odgovoran biti Tim Cook. Nada se kako će vodstvo tvrtke nastaviti provoditi plan za 2011. godinu i što skorijem povratku. Završava kako bi on i njegova obitelj vrlo cijenili njihovo pravo na privatnost.

Jobs je na sličan otpust otišao 2009. godine, nakon šest mjeseci izjavio je kako se je podvrgnuo transplataciji jetre. Godine 2004. operirao je rak gušterače što je otkriveno tek prije nekoliko godina. Pitanja o njegovom zdravlju, nakon što mu je dijagnosticiran rak, neprestano se ponavljaju. Kao i razgovor vodstva tvrtke o obvezama prema svojim dioničarima.

Vezane vijesti

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Što se dogodi na internetu u jednoj minuti?

Intel je zbrojio i analizirao globalni internetski promet. Dobiveni rezultati daju sliku rasta interneta i dinamike korištenja određenih usluga.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika