Objavljeno u Nacionalu br. 792, 2011-01-18

Autor: Plamenko Cvitić

Smrt portala Franka Bilavera; Američki HDZ iščeznuo s Interneta

Iako Bilaver više nije miljenik stranačkog vodstva i sadašnje premijerke, prema podacima na internetskoj stranici HDZ-a on je još uvijek predsjednik američkog ogranka stranke

FRANK BILAVER bio je
suradnik Ive SanaderaFRANK BILAVER bio je suradnik Ive SanaderaVeć nekoliko tjedana internetska stranica sjevernoameričkog HDZ-a nije dostupna posjetiteljima. U krugovima unutar HDZ-a već se dulje vrijeme spominje da predsjednik sjevernoameričkog HDZ-a Frank Bilaver ne uživa podršku predsjednice stranke Jadranke Kosor, najvećim dijelom stoga što je Bilaver bio jedan od najvećih zagovornika i obožavatelja bivšeg predsjednika stranke Ive Sanadera. Prema nekim izvorima, Sanader i Bilaver godinama su bili iznimno bliski, zbog čega je Sanader navodno čak svojedobno naložio da se Bilaveru svakog mjeseca iz stranačke blagajne šalje naknada za predan rad u iznosu od nekoliko tisuća američkih dolara, dok drugi čelnici HDZ-ovih ogranaka u inozemstvu nikad nisu primali honorar za vođenje ogranaka.

No, iako Bilaver više nije miljenik stranačkog vodstva i sadašnje premijerke, prema podacima na internetskoj stranici HDZ-a on je još uvijek predsjednik američkog ogranka stranke. Istini za volju, za razliku od mnogih drugih ogranaka i njihovih internetskih stranica, Bilaveru se ne može osporiti da je stranica njegova ogranka na adresi www.hdzusa.com uvijek bila prepuna svježih informacija i hvalospjeva bivšem predsjedniku stranke i stranačkom vodstvu. Zbog toga je mnoge iznenadilo da stranice HDZ-a USA već nekoliko tjedana nisu dostupne, odnosno više ne postoje.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
18/1/11

odsjajsunca, 18.01.11. 14:59

kakva laž,stranice su dostupne i rade savršeno prepune novih vijesti,sramota za nacional da objavljuju ovakve notorne laži i besmislice!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika