Objavljeno u Nacionalu br. 792, 2011-01-18

Autor: Nacionalova redakcija

Borba za nasljedstvo Dennisa Hoppera: Supruga traži svoje slike natrag

DENNIS HOPPER nije samo bio kolekcionar nego se i sam bavio slikarstvomDENNIS HOPPER nije samo bio kolekcionar nego se i sam bavio slikarstvomDennis Hopper glumac koji je umro u svibnju prošle godine, bio je veliki kolekcionar slika, a njih 300 trebalo se uskoro naći na aukciji poznate kuće Christie’s. Međutim, 32 slike povučene su s aukcije na zahtjev Hooperove supruge Victorije Duffy, od koje se Hooper pred smrt htio razvesti.

Ona je podnijela sudski zahtjev da spriječi aukciju 32 slike, tvrdeći da te slike pripadaju njoj i njihovoj sedmogodišnjoj kćeri Galen, a ne udruzi Dennis Hooper Trust. Među tim slikama nalazi se kolaž Manula Ocampa za koji Victora Duffy tvrdi da ga je dobila kao poklon od slikara, slika "Holy Bible" Eda Rusche za koju tvrdi da ju je sama kupila, i rad Hansa Gustava Burkhardta za koji tvrdi da je bio vjenčani dar pjevača Dwighta Yoakama.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika