18.01.2011. / 11:03

Autor: Nacional.hr

Michael Douglas piše autobiografiju?

Kako se borio s rakom grla te detalje odnosa sa sinom Cameronom i ocem Kirkom Douglasom, glumac je navodno odlučio opisati u autobiografiji. Izvor blizak Douglasu izjavio je kako već pregovara s jednom od vodećih američkih izdavačkih kuća

Michael DouglasMichael DouglasHollywoodski glumac Michael Douglas uistinu je imao turbulentnu godinu. Osim borbe s rakom grla koja ja navodno završila uspješno, suprug Catherine Zeta Jones je teško proživljavao dane kada mu je sin Cameron završio iza rešetaka. Čak se u jednom trenutku osjećao krivim jer sinu nije posvetio dovoljno pažnje.

Sve te detalje i odnos s ocem Kirkom Douglasom, glumac je odlučio opisati u autobiografiji. Izvor blizak Douglasu izjavio je kako već pregovara s jednom od vodećih američkih izdavačkih kuća.

Podsjetimo, prije tjedan dana glumac je u televizijskom razgovoru za američku mrežu NBC izjavio da se izliječio od raka grla koji mu je dijagnosticiran u kolovozu prošle godine. "Budući da je tumor nestao i s obzirom na ono što znam o toj vrsti raka, vjerojatno je da sam pobijedio" bolest.

Dodao je da ga još očekuju pretrage koje obavlja svaki mjesec kako bi bio siguran da je potpuno ozdravio od te bolesti.

Michael Douglas je snimio četrdesetak filmova u karijeri, od "Kineskog sindroma" preko "Fatalne privlačnosti" i "Sirovih strasti" do "Wall Streeta" koji mu je donio drugog Oscara. Prvog je zaradio kao producent filma "Let iznad kukavičjeg gnijezda". U studenome 2000. se oženio Catherineom Zeta-Jones s kojom ima dvoje djece.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika