20.01.2011. / 14:03

Autor: Hina

Meryl Streep se u britanskom parlamentu priprema za ulogu Margaret Thatcher

Glumica s najviše nominacija za Oscara i za Zlatne globuse u povijesti tih nagrada, uskoro počinje snimanje filma "The Iron Lady", koji govori o danima Falklandskog rata 1982. godine

Meryl StreepMeryl StreepSlavna američka glumica Meryl Streep posjetila je u srijedu britanski parlament i gledala rasprave zastupnika kako bi se što bolje pripremila za ulogu bivše premijerke Margaret Thatcher.

Streep (61), glumica s najviše nominacija za Oscara i za Zlatne globuse u povijesti tih nagrada, uskoro počinje snimanje filma "The Iron Lady", koji govori o danima Falklandskog rata 1982. godine, događaja koji su vratili popularnost tadašnjoj britanskoj premijerki, pretodno jako narušenu socijalnim nemirima i recesijom početkom 80-ih godina, i učvrstili je na vlasti.

Streep, dvostruka dobitnica Oscara za "Kramer protiv Kramera" i "Sofijin izbor", s galerije parlamenta u srijedu je promatrala redovito tjedno zastupničko "rešetanje" premijera Davida Camerona.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika