21.01.2011. / 12:11

Autor: Hina

Biometeorološke prilike tijekom vikenda nepovoljne

Zbog toga je kod meteoropata moguća razdražljivost, glavobolja i nesanica, a kod kroničnih bolesnika pojačane tegobe

Biometeorološke prilike sutra će biti nepovoljne, ali u nedjelju slijedi poboljšanje koje će se zadržati i početkom idućega tjedna, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod.

U subotu, 22. siječnja, pod utjecajem ciklone biometeorološke prilike bit će nepovoljne. Zbog toga je kod meteoropata moguća razdražljivost, glavobolja i nesanica, a kod kroničnih bolesnika pojačane tegobe. Nepovoljan vremenski utjecaj bit će slabije izražen u središnjoj Hrvatskoj i na sjevernom Jadranu. Skreće se pozornost na zaštitu od hladnoće koja će na Jadranu biti pojačana jakim vjetrom.

U nedjelju, 23. siječnja, bit će i dalje hladno, ali će se biometeorološke prilike postupno poboljšavati, pa će tijekom dana meteoropati i kronični bolesnici osjećati smanjenje tegoba.

Početkom idućega tjedna, u ponedjeljak i utorak, slijedi daljnje poboljšanje. Zbog toga se kod meteoropata i kroničnih bolesnika ne očekuju tegobe uzrokovane vremenskim utjecajem. Povoljne biometeorološke prilike većini će ljudi donijeti miran san i dobro raspoloženje.

Zbog niskih jutarnjih temperatura treba pripaziti na primjerenu zaštitu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika