22.01.2011. / 09:27

Autor: Hina

Tarantino proglašen velikim međunarodnim umjetnikom: Dobit će počasnog Cesara

Ovogodišnja dodjela Cesara, najznačajnije francuske filmske nagrade, bit će 25. veljače u Parizu. Žirijem predsjeda američka glumica Jodie Foster

Quentin TarantinoQuentin TarantinoAmerički redatelj Quentin Tarantino dobit će sljedećeg mjeseca počasnog Cesara, na dodjeli francuskih filmskih nagrada u Parizu, objavio je BBC.

Organizatori su objavili da će Tarantino, redatelj "Pulp Fictiona", "Kill Billa" i "Nemilosrdnih gadova", počasnog Cesara dobiti kao "veliki međunarodni umjetnik".

Ovogodišnja dodjela Cesara, najznačajnije francuske filmske nagrade, bit će 25. veljače u Parizu. Žirijem predsjeda američka glumica Jodie Foster.

Najviše nominacija, jedanaest, ima francusko-alžirski film "O bogovima i ljudima" redatelja Xaviera Beauvoisa, koji u podlozi svoje priče ima ubojstvo dvanaestorice radnika hrvatske Hidroelektre 1993. godine u planinskom dijelu Alžira.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

registracija
24/11/10

killandrew, 22.01.11. 23:19

ljudi bunite se protiv te nametnute pederske kulture. Njih je tako malo a peru mozak cijelom svijetu


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika