24.01.2011. / 07:00

Autor: Extra

Snježana Mehun i Mihael Galeković: Zavjet ljubavi na dalekoj plaži

Zagrebačka poduzetnica i njen dugogodišnji dečko tijekom dvotjednog odmora u Meksiku jedno drugom su obećali vječnu ljubav: osim privatnim fotografijama, par se pohvalio i da uskoro planiraju prinovu

Snježana Mehun i Mihael GalekovićSnježana Mehun i Mihael GalekovićSnježana Mehun I njezin dugogodišnji dečko Mihael Galeković zavjetovali su se jedno drugome na vječnu ljubav u dalekom Meksiku. Željeli su to učiniti bez velike pompe, tako da bude intimno i svečano.

Za to odabrali jednu plažu u Meksiku, iako će ulazak u brak i formalno morati provesti u Hrvatskoj kad se vrate s putovanja. No, bez obzira na dokumente, kako su otkrili za Extru, cijelo putovanje bio je njihov medeni mjesec.

"Mihael je već dugo želio poći u Meksiko, a i meni je to kao nesuđenoj arheologinji bila želja. Predivno nam je, možemo uživati u luksuznom resortu, ali i u mistici drevnih kultura", rekla je Snježana Mehun. Mihael Galeković u razgovoru za Extru u jednom je trenutku u šali kazao kako Snježana i on rade na djetetu.

Kako su nam oboje rekli, u dva tjedna im ništa nije nedostajalo, osim Snježaninog sina Dine i bara Posh u kojem ih se inače svakodnevno može sresti. Nakon povratka u Zagreb namjeravaju se vratiti svojim uobičajenim obavezama a kako već tri godine žive zajedno, ništa se bitno neće promijeniti.

Ekskluzivne fotografije iz Meksika s putovanja Snježane Mehun i Mihaela Galekovića pogledajte u novom broju magazina Extra.

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 24.01.11. 10:46

Uh kak je debela i ofucana.
Treba za ovo rabiti imati dobar želudac!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika