24.01.2011. / 15:57

Autor: Nacional.hr

Vraća se TV-serija Crveni patuljak!

Zadnja osma sezona Crvenog patuljka prikazana je 1999. godine, dok su producenti proveli dugo vremena trudeći se razviti filmsku verziju, koja se nikad nije ostvarila

Četiri glavna lika tv-serije Crveni patuljak (foto: Wikipedia)Četiri glavna lika tv-serije Crveni patuljak (foto: Wikipedia)Glumci Craig Charles (Lister) i Robert Llewellyn (Kryten) potvrdili su kako će se televizijska serija Crven patuljak vratiti na ekrane s novih šest nastavaka, izvještava portal io9.com. Snimat će se pred studijskom publikom u studenom ove i siječnju slijedeće godine. Prikazivanje će početi sredinom ili krajem 2012. godine na britanskom satelitskom kabelskom kanalu Dave.

Zadnja osma sezona Crvenog patuljka prikazana je 1999. godine, dok su producenti proveli dugo vremena trudeći se razviti filmsku verziju, koja se nikad nije ostvarila. Dave je naručio trodijelni tv-specijal serije Back to Earth koji je prikazan 2009. godine i koji je imao rekordnu gledanost, veću od BBC-2 i Channel 4 kanala. Uspjeh je potaknuo odgovorne na Daveu kako bi napravili veći broj nastavaka u duhu prijašnjih sezona. Craig Charles je izjavio kako se namjerava utjeloviti 'klasični' duh serije, kao iz pete sezone. Llewellyn se nada kako će epizode biti snimljene pred živom publikom, no to će možda biti neostvareno u slučaju da previše pojedinosti kruži internetom. Potvrđeno je kako će se četiri središnja lika, među kojima su Danny John-Jules (Cat) i Chris Barrie (Rimmer), vratiti. Ostali glumci nisu potvrdili svoj povratak, dok je Norman Lovett (AI Holly) odbio daljnju suradnju.

Trodijelni nastavak Back to Earth prema ocjenama brojnih kritičara bio je u najmanju ruku osrednji, kao i sedma i osma sezona. U slučaju povratka autora Roba Granta, koji je seriju napustio nakon šeste sezone, projekt bi mogao uspjeti. Doug Naylor trebao bi pronaći dobrog partnera, ako bi ponovo htio zadiviti i nasmijati publiku.

Vezane vijesti

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

TV prava za Premierligu prodana za 1,5 milijardi eura više

Engleska nogometna liga EPL je u srijedu objavila prodaju televizijskih prava za utakmice Premier League za razdoblje od 2013. do 2016. godine za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika