24.01.2011. / 10:12

Autor: Nacional.hr

Germanwings i Lufthansa započeli međukompanijsku naplatu

Ovaj je novitet drugi korak intenzivne suradnje Germanwingsa i Lufthanse u prodaji koja je počela u rujnu 2010. godine

Germanwings i Lufthansa učvrstili su međusobnu suradnjuGermanwings i Lufthansa učvrstili su međusobnu suradnjuNjemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Germanwings sa svojom će matičnom tvrtkom Lufthansom od danas još bliskije surađivati, s obzirom da uvodi usluge međukompanijske naplate i povezivanja letova. Tako će, primjerice, putnici u putničkoj agenciji ili u Lufthansinim prodajnim uredima moći kupiti odlazni let Lufthanse, a povratni Germanwingsa.

Putnicima će time na raspolaganju biti još veća ponuda mogućih letova te privlačne i povoljnije cjenovne kombinacije. Germanwings će pak imati korist od veće prisutnosti u središnjim sustavima rezervacija, čime će znatno povećati i međunarodnu prodaju.

Ovaj je novitet drugi korak intenzivne suradnje Germanwingsa i Lufthanse u prodaji koja je počela u rujnu 2010. godine. Naime, putnicima Germanwingsa već neko vrijeme imaju mogućnost prikupljanja i iskorištavanja nagradnih milja u sklopu Lufthansinog programa Miles&More.

Vezane vijesti

Gasi se Germanwings?

Gasi se Germanwings?

Obično dobro informirani tabloid Bild objavljuje detalje korjenite reforme poslovanja Lufthanse. Zbog gubitaka Germanwingsa koji je uzrokovao da i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika