Objavljeno u Nacionalu br. 793, 2011-01-25

Autor: Katja Mihovilović

Treća sestra Olsen senzacija na Sundanceu

Elizabeth Olsen, mlađa sestra Mary-Kate i Ashley Olsen, dobiva izvrsne ocjene kritičara za glumu u dva filma prikazana na festivalu Sundance

NOVA ZVIJEZDA nezavisnih filmovaNOVA ZVIJEZDA nezavisnih filmovaOvogodišnji filmski festival Sundance iznjedrio je novu filmsku zvijezdu, koja je dosad bila medijski eksponirana isključivo zbog svojih obiteljskih veza. Naime, 21-godišnja Elizabeth Olsen, tri godine mlađa sestra blizanki Mary-Kate i Ashley Olsen, na tom se festivalu predstavila s dva filma, a svojim je izvedbama u oba izazvala pravu senzaciju.

Elizabeth Olsen dosad se pojavila u samo dva filma, u kojima su glavne zvijezde bile njene sestre, nekoć najveće dječje zvijezde na svijetu, a bilo je to još sredinom devedesetih. Nitko tada nije mogao naslutiti da će se mlađa sestra tih nekadašnjih dječjih idola, koje su u međuvremenu postale milijunašice zahvaljujući hiperprodukciji filmova, knjiga, odjeće, parfema, lutkica i ostalih proizvoda baziranim na brendu Olsen, pokazati takav glumački talent.

Za razliku od svojih sestara, notornih party djevojaka i meta paparazza, Elizabeth Olsen pokazuje sklonost dramskim ulogama, pa tako u filmu "Martha Marcy May Marlene" glumi djevojku koja se pokušava reintegrirati u društvo nakon bijega iz sekte, dok u "Silent House" počinje psihički propadati jer naslućuje da je njena vikendica nastanjena duhovima.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika