Objavljeno u Nacionalu br. 793, 2011-01-25

Autor: Nacionalova redakcija

Televizijski skandal: MTV provocira publiku serijom 'Skins'

SERIJA 'SKINS' prati život devetero srednjoškolaca koji obiluje seksomSERIJA 'SKINS' prati život devetero srednjoškolaca koji obiluje seksomNova tinejdžerska serija ”Skins” koja se počinje prikazivati na američkom MTV-u isprovocirala je protest Parents Television Councila, utjecajne organizacije koja upozorava roditelje na televizijski program koji gledaju njihova djeca. Po njima, serija ”Skins”, inače remake istoimene britanske serije iz 2007. godine i čija se radnja bavi životima devetero srednjoškolaca, prepuna je seksa, droge i psovki te su je nazvali najopasnijom serijom za djecu do sada.

Oni su našli u seriji 42 scene koje su potpuno neprihvatljive te za neke tvrde da krše zakon o dječjoj pornografiji, te su se zato obratili Ministarstvu pravosuđa, Senatu i Kongresu tražeći otvaranje istrage. Čelnici MTV-ja su se zabrinuli i zatražili od producenata da ublaže neke scene, poput one u trećoj epizodi kada se 17-godišnji glumac Jesse Carere pojavljuje gol, snimljen otpozadi. Nakon tih pritisaka, čelnici MTV-ja objavili su da će pregledati nanovo svaku epizodu te da će poštivati sve zakone. Za Parents Television Council zadovoljstvo predstavlja to što su se nakon njihova upozorenja iz serije povukli neki sponzori poput Taco Bella, Wrigleya i General Motorsa.

Vezane vijesti

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika