25.01.2011. / 10:12

Autor: Hina

Aniston i Kutcheru po dvije nominacije za Zlatnu malinu

Aniston je nominirana za najgoru glumicu za svoje nastupe u filmovima "Lovac na glave" i "Zamjena". Osim nje, za najgoru glumicu nominarne su i Miley Cyrus ("Posljednja pjesma"), Megan Fox ("Jonah Hex") and Kristen Stewart ("Sumrak")

Jennifer AnistonJennifer AnistonJennifer Aniston i Ashton Kutcher dvostruko su nominirani za najgore glumce u prošloj godini, objavili su u ponedjeljak organizatori dodjele "Zlatnih malina".

Aniston je nominirana za najgoru glumicu za svoje nastupe u filmovima "Lovac na glave" i "Zamjena". Osim nje, za najgoru glumicu nominarne su i Miley Cyrus ("Posljednja pjesma"), Megan Fox ("Jonah Hex") and Kristen Stewart ("Sumrak"). Skupnu nominaciju dobile su Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon za uloge u filmu "Seks i grad 2".

Kutcher je svoje nominacije "zaslužio" nastupima u filmovima "Ubojice" i "Dan zaljubljenih". Uz njega, za najgoreg glumca "borit" će se i Gerard Butler ("Lovac na glave") i Jack Black ("Gulliverova putovanja"), te Taylor Lautner and Robert Pattinson (obojica za "Sumrak").

Ukupno najviše nominacija, po devet, imaju filmovi "Sumrak saga: Pomrčina" i "The Last Airbender" inače hvaljenog redatelja M. Night Shyamalana. Uz ta dva, za najgore filmove godine još su nominirani "Lovac na glave", "Seks i grad 2" i parodija na Sumrak sagu "Vampires suck".

Kako rijetko koja dodjela Zlatnih malina može proći bez Sylvestera Stallonea, koji je u karijeri zaradio tridesetak nominacija i deset Malina, on je i ovaj put nominiran, sada kao najgori redatelj za film "Plaćenici". U konkurenciji su i već spomenuti M. Night Shyamalan, Jason Friedberg i Aaron Seltzer ("Vampires suck"), Michael Patrick King ("Seks i grad") i David Slade ("Sumrak saga: Pomrčina").

Zlatne maline, ili Razzies, dodjeljuje posebna zaklada osnovana 1980. godine kao parodija na Američku akademiju za filmsku umjetnost koja bira dobitnike Oscara.

Sama nagrada je u obliku maline veličine golf loptice postavljene na filmskoj super 8 roli, i vrijedi manje od pet dolara. Tradicionalno se uručuje dan prije Oscara, odnosno ove godine 26. veljače.

Nimalo iznenađujuće, dobitnici Malina u pravilu se ne pojavljuju na dodjelama. Časne iznimke iz posljednjih godina uključuju Sandru Bullock lani i Halle Berry 2005. godine. Zanimljivo, obje su sljedeći dan dobile Oscara, ali za druge uloge.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika