26.01.2011. / 10:53

Autor: Hina

Stigla prinova: Penelope Cruz rodila prvo dijete

"Njihovo prvo dijete rođeno je u klinici Cedars Sinai u Los Angelesu", piše El Pais dodajući da zasad javnosti nije poznat podatak o spolu djeteta

Javier Bardem i Penelope CruzJavier Bardem i Penelope CruzŠpanjolski glumci Penelope Cruz i Javier Bardem dobili su prvo dijete, prenio je u srijedu španjolski list El Pais na internetskim stranicama.

"Njihovo prvo dijete rođeno je u klinici Cedars Sinai u Los Angelesu", piše El Pais dodajući da zasad javnosti nije poznat podatak o spolu djeteta.

Tridesetšestogodišnja Penelope Cruz i četrdesetjednogodišnji Javier Bardem upoznali su se 1992., za vrijeme snimanja filma Bigasa Lune "Šunka, šunka". Nakon toga ponovno su zajedno glumili 2008. u filmu Woodyja Allena "Vicky Cristina Barcelona". Taj je film glumici donio Oscara za sporednu žensku ulogu.

Javier Bardem nominiran je za Oscara za najboljeg glumca 2001. za film "Prije noći", a zlatni je kipić osvojio 2007. za ulogu u filmu "Nema zemlje za starce" braće Coen.

Za ulogu u filmu "Biutiful" meksičkoga redatelja Alejandra Gonzaleza Inarritua nagrađen je prošle godine u Cannesu, a ista mu je uloga donijela i nominaciju za ovogodišnjeg Oscara koji će biti dodijeljen 27. veljače.

Vezane vijesti

Video: Javier Bardem negativac u filmu o Bondu

Video: Javier Bardem negativac u filmu o Bondu

U najnovijem filmu o Jamesu Bondu, u ulozi glavnog negativca pojavit će se španjolski glumac Javier Bardem. "Pogledao sam sve filmove o Jamesu Bondu,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika