26.01.2011. / 11:45

Autor: Nacional.hr

Bijela dijeta jamči: Brzo mršavljenje i zdravlje cijelog organizma

Ukoliko je jedna od vaših novogodišnjih odluka skidanje viška kilograma, krajnje je vrijeme da se bacite na posao.... Ako ne preferirate svakodnevnu tjelovježbu, imamo idealno rješenje za vas

Započnite dan čašom mlijekaZapočnite dan čašom mlijekaKao što i sama riječ govori riječ je o dijeti tijekom koje se preporuča konzumacija namirnica bijele boje. Iako su sol i šećer u toj nijansi, savjetujemo da ove začine izbacite u potpunosti ili ih koristite u izuzetno malim količinama.

Za samo nekoliko dana ostvariti ćete vrhunske rezultate, a osim što ćete smršaviti, organizam ćete očistiti od štetnih tvari jer tijekom ove dijete preporuča se pojačan unos tekućine, naročito obične vode.

Doručak
Dan započnite kuhanim bjelanjkom i light jogurtom. Doduše, za prvi obrok u danu možete izabrati i neko voće koje možete konzumirati i u obliku soka.

Međuobrok
1. Lagana juha i tost od integralnog brašna
2. Salata od povrća i čaša mlijeka

Ručak
S obzirom da je riječ o namirnicama bijele boje, za glavni ručak u danu pripremajte pileća prsa, bijelu ribu, kupus i rižu.

Večera
Prije spavanja zasitite se različitim salatama, bez obzira preferirate li više voće ili povrće i čašom mlijeka.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

registracija
2/12/07

lei, 26.01.11. 12:38

Ma,koja dijeta? Još malo,pa ćemo jesti sve manje i manje,jer nećemo ni imati. A oni koji imaju ,nek ' zašiju usta...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika