26.01.2011. / 14:53

Autor: Andrea Belin

Mike Tyson osmi put otac: Treća supruga rodila mu sina

Njegova supruga Lakiha Spicer je u bolnici u Las vegasu rodila dječaka. Kako će roditelji nadjenuti ime bebi još uvijek nije poznato

Mike TysonMike TysonBivša boksačka zvijezda, Mike Tyson ovih dana ima razloga za slavlje. Naime, u utorak je po osmi put postao otac.
Njegova supruga Lakiha Spicer je u bolnici u Las Vegasu rodila dječaka.

Kako je stranim medijima potvrdio neimenovani izvor blizak obitelji, porod je prošao u najboljem redu. Kako će roditelji nadjenuti ime bebi još uvijek nije poznato.

Podsjetimo, iako je tada bila u blaženom stanju već pet mjeseci, vijest o trudnoći Lakihe Spicer u javnost je procurila tek u rujnu.

Inače, Lakiha Spicer je Tysonova treća supruga s kojom ima kćer Milan. Druga supruga, Monica Turner mu je rodila dvoje djece, Raynu i Amira dok s prvom suprugom, glumicom Robin Givens Tyson nema djece, a trojicu sinova, Miguela Mikeya i D'Amata dobio je iz različitih veza. Prije godinu i pol dana nesretno je stradala tada četverogodišnja kći Exodus.

Vezane vijesti

Mike Tyson među umjetnicima

Mike Tyson među umjetnicima

Bivši svjetski boksački prvak Mike Tyson veći se dio života, po vlastitom priznanju, ponašao kao "Neandertalac", ali se sada nada da će postati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika