27.01.2011. / 10:58

Autor: Hina

Očajni Turčin: Policija ga čuva od supruge opsjednute seksom

Neimenovani Turčin došao je u policijsku postaju u Waiblingenu u južnoj Njemačkoj, rekavši da već četiri godine spava na sofi kako bi se obranio od stalnih zahtjeva za seksom svoje živahne supruge

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaOčajni Turčin na radu u Njemačkoj zatražio je pomoć policije jer se ne može obraniti od stalnih zahtjeva svoje supruge za seksom, objavili su mjesni mediji.

Neimenovani Turčin došao je u policijsku postaju u Waiblingenu u južnoj Njemačkoj, rekavši da već četiri godine spava na sofi kako bi se obranio od stalnih zahtjeva za seksom svoje živahne supruge, objavio je Bild. U braku su 18 godina i imaju dvoje djece.

"Sada se odlučio na razvod i iseljenje. Nada se da će se tako napokon uspjeti odmoriti. Silno želi doći odmoran na posao ujutro", objavila je policija u priopćenju. "Zasad mu to ne polazi za rukom jer mu supruga stalno dolazi dnevni boravak i traži da ispuni svoje bračne obaveze. Zatražio je da mu policija omogući da se napokon naspava", dodaje se.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
24/11/10

killandrew, 28.01.11. 00:56

Naoko bezazlen članak ali duboko subverzivan. Podtekst sugerira viktimizaciju muškarca u normalnom braku iz kojega je poželjno umaći i prepustiti se čarima "alternativnog" življenja gdje, očito pasivni muškarac može pronaći za sebe drugu odgovarajuću ulogu...izbušenog šupka.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika