27.01.2011. / 12:20

Autor: Hina

Novi problemi s 'Hobitom': Peter Jackson završio na operaciji

Novozelandski redatelj Peter Jackson hitno je hospitaliziran u srijedu u Wellingtonu zbog jakih želučanih bolova uzrokovanih puknućem čira

Peter JacksonPeter JacksonPočetak snimanja "Hobita" mogao bi biti odgođen zbog hitne operacije kojoj je podvrgnut Peter Jackson što predstavlja novu nedaću u sagi koja traje već nekoliko godina.

Novozelandski redatelj Peter Jackson hitno je hospitaliziran u srijedu u Wellingtonu zbog jakih želučanih bolova uzrokovanih puknućem čira, rekla je njegova glasnogovornica Melissa Booth. Smjesta je operiran.

Liječnici vjeruju da će se Jackson potpuno oporaviti ali će taj incident izazvati "malu odgodu" snimanja filma po Tokienovu romanu koje je trebalo početi u veljači na Novom Zelandu, dodala je ona.

Projekt vrijedan 500 milijuna američkih dolara doživio je brojne nedaće i nekoliko godina kašnjenja.

Problemi s pravima na distribuciju, proračunom i teškoćama koproducenta MGM-a nagnali su redatelja Guillerma del Tora da odustane početkom 2010. Zamijenio ga je Peter Jackson koji je tada bio samo koproducent.

Uslijedio je sukob sa sindikatom novozelandskih glumaca u kojem je intervenirao i premijer John Key kako bi ga nagovorio da odustane od novčanih zahtjeva jer je Peter Jackson prijetio da će film u protivnom snimati izvan rodne zemlje.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika