28.01.2011. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Homofobija zavladala američkim dućanima: Prekrili sliku Eltona Johna, Furnisha i bebe

Naslovnicu časopisa zaposlenici su prekirli kartonom i zaštitnom folijom uz objašnjenje 'Obiteljski štit - zaštitimo naše mlade kupce'

Naslovnica časopisa US Weekly na kojoj su glazbenik Elton John, njegov partner David Furnish i njihov sin, kojeg im je na Božić u Kaliforniji rodila surogat majka, potpuno je zgrozila zaposlenike jednog američkog trgovačkog lanca.

Naime, naslovnicu spomenutog časopisa zaposlenici su prekirli kartonom i zaštitnom folijom uz objašnjenje 'Obiteljski štit - zaštitimo naše mlade kupce'.

Fotografija tako objepljenog časopisa je osvanula i na Internetu zahvaljujući Jennifer Huddleston iz Arkansasa koja je sliku objavila na Twitteru.

Udruge diljem svijeta koje podupiru prava homoseksualaca zgrožene su ovim činom dok uprava trgovačkog lanca Harps Food ističe kako se incident dogodio u samo jednoj trgovini.

Inače, Zachary Jackson Levon Furnish John je prvo dijete za Johna (62) i Furnisha (48), koji su 2005. godine u Engleskoj stupili u građansku zajednicu.

John je prošle godine pokušao posvojiti dijete u Ukrajini, ali mu je zbog tamošnjih zakona, koji propisuju da posvojitelji moraju biti vjenčani i mlađi od 45 godina, zahtjev odbijen.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

registracija
28/11/09

gin, 28.01.11. 17:15

Upravo tako i triba, nek svoje stvari drže u svoja četiri zida. Svaka čast ko se sitija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika