01.02.2011. / 11:26

Autor: Hina

'Obred' najgledaniji proteklog vikenda u SAD-u

Film prati skeptičnog studenta teologije Michaela Kovaka (Colin O'Donoghue) koji nerado pohodi školu egzorcizma u Vatikanu

Anthony HopkinsAnthony HopkinsNadnaravni triler "Obred" u kojem Anthony Hopkins tumači svećenika egzorcista, zauzeo je vodeću poziciju na američkim kinoblagajnama proteklog vikenda, prvog kako se počeo prikazivati.

Film redatelja Mikaela Hafstroma zaradio je 14,8 milijuna dolara.

"Obred" prati skeptičnog studenta teologije Michaela Kovaka (Colin O'Donoghue) koji nerado pohodi školu egzorcizma u Vatikanu. Za vrijeme boravka u Rimu Michael upoznaje neortodoksnog svećenika Lucasa (Hopkins), koji ga upoznaje s tamnom stranom vjere.

Romantična komedija "Samo seks" s Natalie Portman i Ashtonom Kutcherom pala je na drugo mjesto sa zarađenih 13,4 milijuna dolara.

Treće i četvrto mjesto zauzimaju novi film s Jasonom Stathamom kao plaćenim ubojicom - "The Mechanic", te "Green Hornet" redatelja Michela Gondryja.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika