03.02.2011. / 10:53

Autor: Hina

Elton John smatra da Joelu treba bolja rehabilitacija

Pjevaču Billyju Joelu, koji je većinu svoje karijere proveo boreći se protiv alkoholizma, Elton John savjetovao je bolji centar za odvikavanje

Elton JohnElton JohnBritanski pjevač Elton John savjetovao je svom prijatelju također pjevaču Billyju Joelu, koji je većinu svoje karijere proveo boreći se protiv alkoholizma, da potraži bolji centar za odvikavanje.

Elton John (63), koji je nedavno postao tata sa svojim partnerom Davidom Furnishem, govorio je o očinstvu i svojoj 40-godišnjoj karijeri u intervjuu za izdanje magazina Rolling Stone, koje će izaći krajem ovoga tjedna, a osvrnuo se i na otkazane turneje s Joelom.

"On će me mrziti zbog ovoga, ali svaki put kada ode na odvikavanje oni su prema njemu preblagi", rekao je John. "Kada sam ja išao na odvikavanje morao sam prati podove, a on ide na odvikavanje u sobu gdje imaju televizore".

Joel (61) je komentirao savjet svog prijatelja. "Radio sam s Eltonom toliko dugo i u našem sam odnosu previše uživao da bih mogao dopustiti da ovakvi komentari promijene moju ljubav prema njemu", kazao je.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 03.02.11. 11:10

Koga zanima taj lik?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika