04.02.2011. / 08:57

Autor: Nacional.hr

'Oni to vole vruće' - savršen dar za Valentinovo

Uz knjigu - savršen dar za Valentinovo, dolazi besplatan poklon CD „Milijun poljubaca" sastava Gazde

Ako ste se ikada pitale zašto vam neki muškarci mirišu bolje od drugih, jesu li dobri plesači također dobri i u krevetu, možete li genima naslijediti preljubničke osobine, što možete zaključiti o svojem pratiocu gledajući u njegove ruke, da li muškarci zaista više vole plavuše i još mnoga slična zanimljiva pitanja, knjiga 'Oni to vole vruće' će vas oduševiti!

„Visoke pete su sexy. U njima se žene osjećaju bolje i ljepše. Čak je i slavna Marylin Monroe rekla da žene duguju mnogo izumitelju visokih peta. Duga kosa i obline - zašto su toliko sexy muškarcima, sasvim su nova tema.

Muškarci definitivno sazrijevaju u vezama i kako testirati njihove hormone. Postoji li idealan muškarac i idealna žena i koje dijelove tijela slavnih osoba bi trebali imati, da budu jednostavno - savršeni..." - o svemu tome i brojnim drugim vrućim temama, čitajte u mojoj knjizi, rekla je Snješka Šlibar i nadodala: „Vjerujem da će vam se posebno svidjeti dio vezan uz dobrobiti sexa, zanimljivosti parova i „pravim" muškarcima."

Uz knjigu - savršen dar za Valentinovo, dolazi besplatan poklon CD „Milijun poljubaca" sastava Gazde.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika