04.02.2011. / 21:06

Autor: Totalsport

Nacional doveo srpskog reprezentativca Borka Surudžića iz Moskve

U ponedjeljak će iz Rusije stići certifikat za registarciju Borka Surudžića koji bi svoju premijeru moga imati već u petak na Murteru

Borko Surudžić (Foto: MNK Nacional)Borko Surudžić (Foto: MNK Nacional)Posljednjeg je dana prijelaznog roka hrvatski malonogometni prvak Nacional doveo srpskog reprezentativca Borka Surudžića (29) iz ruskog prvoligaša Dine iz Moskve.

Uprava kluba je dovođenjem iskusnog pivota Surudžića zaključila siječanjski prijelazni rok u kojem su dovedena četiri igrača koja bi uz postojeći kadar bila dovoljna za obranu naslova prvaka i pobjednika Kupa hrvatske. Surudžić je prošle dvije sezone uspješno igrao za ruskog prvoligaša Dinu iz Moskve i dolaskom u Nacional najavljuje veliku polusezonu sa sebe i svoj novi klub.

- Za mene je velika čast što dolazim u ponajbolju momčad na ovim prostorima. Svojim igračkim iskustvom ću doprinjeti ciljevima i rezultatima koje je klub postavio za ovu sezonu - rekao je pivot.

U ponedjeljak će iz Rusije stići certifikat za registarciju Borka Surudžića koji bi svoju premijeru moga imati već u petak na Murteru.

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika