07.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Marko Grubnić: Po nove obraze u London

Marko Grubnić prije desetak dana otputovao je u London kako bi kod estetskog kirurga popunio obraze; Extrin fotograf snimio ga je na povratku iz engleske metropole na zagrebačkom aerodromu, a na fotografijama je očita promjena izgleda lica s kojom je stilist vrlo zadovoljan

Marko GrubnićMarko GrubnićPoznati stilist prije desetak dana otputovao je u London na još jednu estetsku korekciju. Snimili smo ga pri povratku na zagrebački aerodrom gdje se pojavio u kožnatim hlačama i s novom punkerskom frizurom, vidno zategnutijeg čela i - popunjenijih obraza.

«Moj je izgled sada osvježen, a obrazi izgledaju puteno i atraktivno", ispričao je Marko Grubnić o najnovijoj estetskoj korekciji.

Njegov kirurg Nikola Milojević u Londonu je poznat kao «kralj botoksa», a Marko Grubnić izabrao ga je nakon što je u britanskim novinama «The Sun» pročitao njegove izjave vezane za novi Madonnin izgled, koje su mu dokazale da njih dvojica dijele način razmišljanja.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Marko Grubnić: Patnja mladog Mačka (još malo pa k’o Nina Morić)

Marko Grubnić: Patnja mladog Mačka (još malo pa k’o Nina Morić)

Marko Grubnić u Londonu je stavio nove obraze. Pogledam ja na ekranu njegove slike s aerodroma, Bože, rekoh, otekli mu umnjaci. Vrag ti je to kad te… Više

Komentari

registracija
24/3/10

bagsy, 07.02.11. 11:40

ne bi li vaša novina zadržala dostojanstvo i poštedjela nas tema kao što su gore navedeni i njegovi izleti ,tko je ta osoba zapravo i po čemu je značajna?


registracija
30/9/09

davor12345, 07.02.11. 12:54

Peškan koji voli samo sebe i možda ponekad još pokojeg prijatelja! Krucijalna tema od izuzetnog značenja za čovječanstvo!


registracija
8/7/10

Maroje, 08.02.11. 11:32

Jadno do boli.


registracija
10/2/11

racional, 10.02.11. 20:04

Serenader u Austriji, društvo u Remetincu , Mamićevci ,"muškarci" puni silikona...Gdje su pošteni i radišni (bez OD )LJUDI I BIRAČI OVE , LIJEPE NAM HRVATSKE?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika