07.02.2011. / 15:56

Autor: Nacional.hr

Kapetan Amerika u akciji: Pogledajte trailer filma o kultnom američkom superjunaku

U poluminutnoj najavi vidimo Chrisa Evansa kao Stevea Rogersa ili Kapetana Ameriku, Hugoa Weavinga kao Crvenu Lubanju, Stanleya Tuccija kao Abrahama Erskinea, Tommyja Lee Jonesa kao pukovnika Chestera Phillipsa

Na tradicionalnom Super Bowlu u SAD-u, za vrijeme reklamnog programa, najavljen je Paramountov filmski spektakl i ekranizacija kultnog američkog stripa Kapetan Amerika: Prvi osvetnik. U poluminutnoj najavi vidimo Chrisa Evansa kao Stevea Rogersa ili Kapetana Ameriku, Hugoa Weavinga kao Crvenu Lubanju, Stanleya Tuccija kao Abrahama Erskinea, Tommyja Lee Jonesa kao pukovnika Chestera Phillipsa.

U nedavnom intervjuu za francuski časopis L'Ecran Fantastique producent Rick Heinrichs otkrio je nekoliko pojedinosti iz sadržaja filma. Većina radnje događa se za vrijeme Drugog svjetskog rata, a u sadašnjosti tek početak i kraj filma. Najavljuje kako na početku filma istraživači pronalaze ostatke velikog bombardera ispod arktičkog leda, a zatim slijedi kratka sekvenca u kojoj vidimo napad zločinačke organizacije Hydra na norveško selo. Snimke s Chrisom Evansom će biti digitalno obrađene kako bi glumac što više nalikovao mladiću koji je napadnut na ulicama Brooklyna, tj. prije nego je postao Kapetan Amerika. Producent opisuje prvi zadatak superjunaka u kojem on oslobađa grupu zatvorenika, koji kasnije postaju njegovi superjunački suborci Invadersi. Otkrio je i kraj filma u kojem se Kapetan Amerika i Crvena Lubanja bore u bombarderu, koji se sruši u Atlantik.

Časopis SFX Magazine objavio je prošli mjesec snimku svemirske kocke koju u ruci drži Crvena Lubanja. Kocka posjeduje neograničene moći i može ostvariti sve želje. Za njom traga Johann Schmidt, Hitlerov vodeći znanstvenik, koji se je transformirao u glavnog negativca Crvenu Lubanju. Scenaristi filma su Christopher Markus i Stephen McFeely, redatelj je Joe Johnston. Svjetska premijera je 22. srpnja ove godine.

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 08.02.11. 05:34

S Remijem nema remija. On uvijek pobjeđuje (barem kada ga ne uhvate). Veselom ludošću bori se protiv sivila normalnosti. Čovjek djeluje već cijelo desetljeće i zaslužuje retrospektivu.
http://www.gricni.com/on-je-1-svi-ostali-0


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika