Objavljeno u Nacionalu br. 795, 2011-02-08

Autor: Marko Biočina

SUKOB ESDEPEOVACA NA INTERNETU

Obersnel napao Komadinu komentarom na web stranici Novog lista

Budući da je Obi i nadimak gradonačelnika Obersnela, a komentar je napisan u prvom licu , čini se da Obersnel i nije imao namjeru prikriti svoj identitet. Naravno, nije trebalo dugo da taj identitet otkriju čitatelji Novoga lista

VOJKO OBERSNEL (u sredini)
i Zlatko Komadina (lijevo) obojica su članovi SDP-aVOJKO OBERSNEL (u sredini) i Zlatko Komadina (lijevo) obojica su članovi SDP-aIako pripadaju istoj stranci, a već godinama surađuju kao gradonačelnik Rijeke i župan Riječko-goranske županije, Vojko Obersnel i Zlatko Komadina ne suzdržavaju se ni od javnih nesuglasica, pa čak i preko interneta. Obersnel je nedavno pod korisničkim imenom Obi izravno kritizirao Komadinu na internetskim stranicama Novoga lista i napao ga zbog izvještaja sa sjednice Županijske skupštine na kojoj se raspravljalo o planovima razvoja Zračne luke Rijeka. Na toj sjednici Komadina je ostale vijećnike izvijestio kako je Županija potpisala ugovor o sufinanciranju letova irskog niskotarifnog prijevoznika Ryanaira i pritom izjavio da očekuje pomoć Grada Rijeke i Malog Lošinja, koji će također imati koristi od ugovora, a koje dosad nije bilo.

Čini se da je ta izjava Komadine uzrujala Obersnela koji se dva dana kasnije prijavio na internetsku stranicu Novog lista pod korisničkim imenom Obi i ostavio sliedeću poruku: “Dok se Županija zabavljala administrativnom procedurom, Grad Rijeka i gradska turistička zajednica svoju su obvezu izvršili još prošloga tjedna, o čemu je bilo govora na mojem kolegiju 25. siječnja. Možda bi bilo korisno raspitati se, a neki bi mogli i podsjetiti se tko je inicirao odlazak predstavnika Zračne luke i TZ Grada Rijeke u rujnu 2010. godine na specijalizirani sajam u Kanadi kad je i obnovljen kontakt s Ryanairom.”

Budući da je Obi i nadimak gradonačelnika Obersnela, a komentar je napisan u prvom licu , čini se da Obersnel i nije imao namjeru prikriti svoj identitet. Naravno, nije trebalo dugo da taj identitet otkriju čitatelji Novoga lista, pa je korisnik pod imenom Stroessner ostavio slijdeću poruku: “Jesi li ti stvarno Obi? Ako jesi, zašto se vas dvojica stranačkih kolega prepucavate ovako preko članka i komentara?” Odgovor na to pitanje zasad nije dobio.

Vezane vijesti

Talijanski industrijalac namjerava kupiti HNK Rijeku

Talijanski industrijalac namjerava kupiti HNK Rijeku

Talijanski industrijalac Gabriele Volpi namjerava kupiti HNK Rijeku, objavljeno je u najtiražnijim dnevnim novinama talijanske regije Ligurija "Il… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika