08.02.2011. / 14:52

Autor: Hina

'Corriere dela Sera': Dubrovnik idealno mjesto za romantični bijeg na Valentinovo

U članku u kojemu navodi preporuke za odmor na Valentinovo, uz Rim i Monsummano u Toscani, list kao jedino odredište izvan Italije preporučuje Dubrovnik predstavljajući ga kao novi Saint Tropez

DubrovnikDubrovnikTalijanski list "Corriere dela Sera" od subote u članku pod nazivom "Valentinovo: 72 sata ljubavi" uvrstio je Dubrovnik među tri najzanimljivija odredišta za romantični bijeg na Dan zaljubljenih.

U članku u kojemu navodi preporuke za odmor na Valentinovo, uz Rim i Monsummano u Toscani, list kao jedino odredište izvan Italije preporučuje Dubrovnik predstavljajući ga kao novi Saint Tropez.

Ističući "povoljnu klimu i usred veljače" i opisujući grad, list predlaže kavu u Gradskoj kavani, stonske kamenice u "Nautici" i smještaj u hotelu "Excelsior", koji predstavlja kao omiljenu rezidenciju Rogera Moora.

Prošle godine britanski "Guardian" također je objavio reportažu o 20 najpoželjnijih svjetskih odredišta za Valentinovo u kojoj je na drugo mjesto uvrstio Dubrovnik.

"Corriere della Sera" najtiražnije su talijanske novine s nakladom oko 700.000 primjeraka na dan, a njihov mrežnu stranicu na mjesec posjeti više od milijun čitatelja.

Vezane vijesti

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

Vlahušić zadovoljan turističkim rezultatima

U prvih pet mjeseci na području grada Dubrovnika ostvareno je 157.214 ili 12 posto više dolazaka i 493.167, to jest 17 posto više noćenja nego u… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 08.02.11. 23:46

Neee..ovo je idealno mjesto za romantični bijeg: http://www.gricni.com/hotel-gdje-ljubav-cvjeta


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika