08.02.2011. / 16:40

Autor: Hina

Christopher Lee dobitnik BAFTA-e za životno djelo

Britanski glumac Christopher Lee, najpoznatiji po ulogama u klasičnim filmovima strave, dobit će nagradu za životno djelo Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost (BAFTA), priopćili su u utorak organizatori.

Christopher LeeChristopher LeeBritanski glumac Christopher Lee, najpoznatiji po ulogama u klasičnim filmovima strave, dobit će nagradu za životno djelo Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost (BAFTA), priopćili su u utorak organizatori.

Nagradu koju su u prošlosti dobivali poznati glumci i redatelji poput Charlieja Chaplina, Alfreda Hitchcocka, Stevena Spielberga i Elizabeth Taylor, bit će dodijeljena na svečanosti BAFTA-e 13. veljače.

"Iako to nisam uopće očekivao, velika mi je čast naći se u tako uglednom društvu dobitnika nagrade", rekao je 88-godišnji bivši Drakula.

Christopher Lee glumio je u više od 200 filmova, a 2009. zbog svojeg je doprinosa glumi, ali i dobrotvornih aktivnosti, proglašen vitezom.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika