09.02.2011. / 12:28

Autor: Nacional.hr

Uoči 'Valentinova': Otkrijte 10 tajni ljubavi

Knjiga 'Tajna magneta srca' Ruedigera Schachea, koju zagrebačko Znanje preporučuje za Valentinovo, otkriva kako da u svoj život privučemo ono što želimo, a izbjegnemo da nam se neprestano ponavljaju neželjeni obrasci i neugodne situacije u odnosima s drugima

Ako nemate sreće u ljubavi i pitate se jeste li sami krivi što uvijek završite s pogrešnim partnerom, odgovor je - DA. Prema stručnjaku za razvoj osobnih potencijala Ruedigeru Schacheu, osobna moć koju svatko već posjeduje ne određuje samo kakvim ćemo ljudima biti okruženi, već i kako će se oni prema nama ponašati.

Ključ pronalaska ljubavi i sreće te poboljšanja postojećih odnosa jest u otkrivanju deset tajni kako upravljati tom vlastitom moći - magnetom srca. Ovladavanje tajnama omogućit će nam da steknemo novu svijest i počnemo privlačiti ljude za kojima čeznemo.

Knjiga 'Tajna magneta srca' Ruedigera Schachea, koju zagrebačko Znanje preporučuje za Valentinovo, otkriva kako da u svoj život privučemo ono što želimo, a izbjegnemo da nam se neprestano ponavljaju neželjeni obrasci i neugodne situacije u odnosima s drugima. Veliki hit popularne psihologije, poput fenomena Tajna prodanog u više od 20 milijuna primjeraka, objašnjava tajanstvenu moć zračenja i privlačenja koja nam uvelike određuje život.

„Sve što sam naučio o ljubavi, vezama i privlačnosti najprije sam provjerio radeći s ljudima koji su tražili savjet ili sudjelovali na mojim seminarima. Kad sam bio siguran da je ono što znam uistinu točno, da djeluje i može se prenijeti, nastala je knjiga Tajna magneta srca", rekao je Schache koji čitatelja vodi na put iskrene samospoznaje i preuzimanja odgovornosti za vlastite postupke. Knjiga Tajna magneta srca u mjesecu zaljubljenih čitateljima je ekskluzivno dostupna na prodajnim mjestima Tisak media centara diljem Hrvatske.

Nakladnička kuća Znanje povodom Valentinova čitateljima preporučuje najljepše ljubavne priče iz biblioteke Knjiga dostupna svima. Između ostalih izdvajaju se 'Sašenjka' Simona Montefiorea, očaravajući roman o ljubavi i strasti, na tragu književnog klasika Doktora Živaga. Roman 'Put soli' autorice Jane Johnson oživljava zaboravljeni žanr povijesne romanse inspiriran Marokom donoseći priču o sudbonosnim ispreplitanjima europskoga i afričkoga kontinenta. 'Zovem se sjećanje' Ann Brashares roman je koji će posebnom snagom dirnuti svakog čitatelja koji je čitajući Ženu vremenskog putnika uronio u književni svijet bezvremenske ljubavi. 'Jedan dan' autora Davida Nichollsa ljubavna je priča u koju će se zaljubiti svaki čitatelj. Na točno određeni datum, tijekom narednih dvadeset godina romansa nas vodi kroz život dvoje ljubavnika prateći njihove uspone i padove, donoseći smijeh i suze, snove i razočarenja jedne istinske ljubavi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 09.02.11. 22:16

THE mjesto za Valentinovo: http://www.gricni.com/hotel-gdje-ljubav-cvjeta


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika