10.02.2011. / 13:41

Autor: Hina

Nova uloga: Višnjić u filmskoj adaptaciji 'Millenniuma'

Režije prvog nastavka "Muškarci koji mrze žene" prihvatio se poznati redatelj David Fincher ("Društvena mreža", "Sedam"), a produkciju potpisuje Sony Pictures

Goran VišnjićGoran VišnjićNekadašnja zvijezda "Hitne službe", hrvatski glumac Goran Višnjić potpisao je ugovor o nastupu u američkoj filmskoj inačici švedske književne uspješnice Stiega Larrsona, trilogiji "Millennium", javlja u četvrtak internetski portal Deadline Hollywood.

Višnjić će glumiti šefa glavne junakinje Lisbeth Salander, Dragana Armanskija.

Režije prvog nastavka "Muškarci koji mrze žene" prihvatio se poznati redatelj David Fincher ("Društvena mreža", "Sedam"), a produkciju potpisuje Sony Pictures.

Višnjić će nastupiti u sva tri nastavka filma uz Daniela Craiga, koji će glumiti novinara Mikaela Blomkvista, i Rooney Maru, u ulozi Lisbeth Salander, prema scenariju Stevea Zailliana.

Glumac je ušao u uži izbor za ulogu Jamesa Bonda koja je na kraju pripala Craigu, a nedavno je snimio "Beginners" Mikea Millsa te BBC-jevu seriju "The Deep".

Pored Višnjića kao direktora zaštitarske kuće "Milton Security" za koju radi Lisbeth, u trilogiji će nastupiti poznati glumci poput Robin Wright (Erika Berger), Christophera Plummera (Henrik Vanger) i Stellana Skarsgarda (Martin Vanger)

Produkcija prvog nastavka "Muškarci koji mrze žene" počela je u rujnu 2010., a premijera se očekuje uoči Božića ove godine.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

registracija
15/8/09

vergilia, 10.02.11. 14:29

Trilogija Milenium (prema Larsenovoj trilogiji) već je snimljena u Švedskoj, savršena je i sumnjam da amerikanci mogu napraviti bolje. Armanski je inače sporedni likac na par stranica knjige i pet do deset minuta filmske trilogije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika