10.02.2011. / 13:44

Autor: Nacional.hr

Skratite put do orgazma: 3 savjeta za vrhunski seks

Ukoliko se i vi ne sjećate kada ste posljednji put u krevetu spavaće sobe uživali do kraja, poslušajte savjete stručnjaka

Naravno da postoje žene koje tijekom svakog seksualnog odnosa dožive orgazam, međutim ipak je više onih koje nemaju tu sreću da tijekom svakog spolnog odnosa osjete vrhunac seksualnog zadovoljstva.

Ukoliko se i vi ne sjećate kada ste posljednji put u krevetu spavaće sobe uživali do kraja, poslušajte savjete stručnjaka!

Zaustavite se na predigri
Sama spoznaja da nećete ići do kraja oboje će dodatno uzbuditi. Dakle, za razliku od prethodnih, ovaj put se zaustavite na nježnim dodirima i poljupcima. Niste ni svjesni koliko ćete uživati.

Zvukovima ga odvedite na pravi put
Kada legnete u krevet, objasnite partneru kakvi dodiri vam najviše odgovaraju. Rukom ga uputite prema svojim najkritičnijim točkama. Ako niste toliko hrabri da mu to kažete, shvatiti će i po vašim uzdasima.

Samopouzdanje dovedite do vrhunca
Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da se pripadnice ljepšeg spola osjećaju privlačnijima ukoliko na sebi imaju seksi rublje. Stručnjaci se slažu da će pozitivan stav doprinijeti nezaboravnim trenucima u spavaćoj sobi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika