11.02.2011. / 13:59

Autor: Nacional.hr

'Ja sam Keruma doveo na vlast, on je doveo svoju familiju i postao Franjo Tahi'

Osim pjesmama, glazbenik je posjetitelje počastio i pričom o povijesti prvoligaša koji ove godine slavi sto godina postojanja

Mišo KovačMišo KovačUoči velike fešte u čast 'Hajduku' koja se u petak održava u klubu Torcide u Makarskoj, pjevačka legenda Mišo Kovač počastio je posjetitelje pričom o povijesti prvoligaša koji ove godine slavi sto godina postojanja.

'Mene je Franjo Tahi pozvao da mu pivam na rivi u Splitu. Zvali me dva dana prije nastupa. Rekao sam: Ne dolazi u obzir, Mišu Kovača se zove barem dva miseca prije . Ja večeras, čoviče, pivan Hajduku u Makarskoj. Znate li ko je Franjo Tahi? Kerum! Ja sam ga doveo na vlast, a on sada zaposlio svu svoju familiju i posto Franjo Tahi!', objašnjavao je Mišo zašto je odbio održati koncert u Splitu i nastavio:

'Vi mladi i ne znate zašto je Zebec otiša iz Hajduka. Sidili smo on i ja za šankom u Lava prid utakmicu. Kad oko jedan sat poponoći izađe na recepciju osam hajdukovih igrača svi u biloj pjeni iz vatrogasnih aparata. Kaže mi Zebec: Mišo, ja idem sutra iz Hajduka! Pa jesu ovo igrači sutra za utakmicu? I nije bilo toga ko bi ga zaustavio.

Nastavio je o treneru Tomislavu Iviću, međutim za njega je imao samo riječi hvale, a za kraj je otkrio recept za spas Hrvatske nogometne lige.

'Stalno čitamo o našim miljarderima. Pa jeb...im mater, daj neka jedan put izvade po mijuna i pomognu klubovima', zaključio je Mišo.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 12.02.11. 11:57

Slušam Misine pjesme ali one starijeg datuma dok je koliko toliko razumno govorio. Sada jednostavno ima neki problem u izgovoru i nije mi jasno kako se ne čuje i pokuša to popraviti.


registracija
10/11/09

ruvil, 12.02.11. 20:28

Miso je iskukurikao!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika