11.02.2011. / 21:07

Autor: Nacional.hr

Povratak zviždačice: Vesna Balenović nakon 10 godina ponovno dolazi u Inu

Vesna Balenović u Ini bi trebala biti na mjestu šefice antikorupcijskog odbora tvrtke koji bi trebao omogućiti radnicima u Ini da bez posljedica prijave nezakonite radnje

Vesna BalenovićVesna BalenovićPredsjednica udruge Zviždač i najpoznatija hrvatska zviždačica, Vesna Balenović, mogla bi se nakon 10 godina vratiti u Inu. Podsjetimo, nju su otpustili nakon što je javno upozorila na kriminal u najvećoj hrvatskoj naftnoj kompaniji.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Vesnu Balenović u Inu je ponovno pozvao novi predsjednik Nadzornog odbora Davorin Štern koji vjeruje kako ju treba obeštetiti zbog nezakonitog otkaza.

Vesna Balenović u Ini bi trebala biti na mjestu šefice antikorupcijskog odbora tvrtke koji bi trebao omogućiti radnicima u Ini da bez posljedica prijave nezakonite radnje. O svom je povratku već razgovarala sa Šternom i dala nekoliko konstruktivnih prijedloga, među kojima je i onaj prema kojem bi bila dislocirana od Ine kako bi zaposlenici mogli slobodno i anonimno dolaziti k njoj.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
23/1/11

lovacLuka, 11.02.11. 21:13

pozdrav dobroj inicijativi, bolje ikad nego nikad :)


registracija
7/1/09

maggiore, 11.02.11. 21:20

Napokon pamet dolazi do izrazaja!


registracija
11/1/10

fluid, 11.02.11. 21:24

Njen povratak je njena osobna pobjeda.Samo njena.Čestitam joj na nevjerojatnoj hrabrosti,upornosti i posebno na nepotkupljivosti.Znam da će g-đa Balenović reći da je za nju to normalno ali u ovoj nenormalnoj državi izvrnutih vrijednosti ona je sunce na obzorju.Njen povratak je ok ali nije ok što Dragičević nije u zatvoru kao najodgovorniji za njen progon.To je poraz hrvatskog pravosuđa a osobna pobjeda neustrašive dive g-đe Balenović Pozdrav gospođo Balenović,naklon do poda i najljepše želje kroz Vaše zdravlje i još dugi dugi pravedan rad,u kojega iskreno uopće ne sumnjam.Budite svjetao primjer obespravljenima u ovoj zemlji i svjetionik budućim i vladama i građanima.


registracija
31/1/10

STTony, 11.02.11. 23:52

Svaka čast!


registracija
15/11/06

rimaz, 12.02.11. 13:24

E sada, što se iza brda valja, teško je reći. A to da se Balenovićka vraća u INU na mjesto policajca je dobro skrojena Šternova melodija. Umjesto zviždaća, dobit će prvu violinu u svoj orkestar. Bravo Štern. I bez tuširanja se može dobro očistiti.


registracija
7/1/11

djani, 12.02.11. 19:41

Opet će ona kao svaka žena se snaći ,a kako se žene snalaze?????hehehe


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika