14.02.2011. / 07:00

Autor: Extra

Simona Šajn: Njen princ vozi bijeli Porsche

Nakon što je prekinula vezu s 40 godina starijim slikarom Zvonimirom Mihanovićem, u čiji se raskošan splitski dom preselila s kćerkicom Gabrijelom, starleta se zaljubila u oženjenog vlasnika pekarnice Igora Kajtazija, a svoje je emocije podijelila i sa svima na Facebooku

Simona ŠajnSimona ŠajnNarodnjačka glazba i pažnja galantnih muškaraca bitan su dio stila života Simone Šajn. Bivša gospođa Gotovac prošle je srijede viđena u zagrebačkom klubu BBS u društvu imućnog, doduše oženjenog, Makaranina Igora Kajtazija.

U klub su došli zajedno, a zajedno su i izašli i odvezli se u njegovu bijelom Porscheu, te tako potvrdili priče kako se viđaju već neko vrijeme.

Simona Šajn je na svom Facebook profilu objavila i nekoliko znakovitih statusa. Nakon raspada braka s Antom Gotovcem , Simona Šajn nekoliko mjeseci stanovala je u luksuznom domu splitskog slikara Zvonimira Mihanovića, te se naposlijetku ipak vratila u Zagreb. Za razliku od Zvonimira Mihanovića, Igoru Kajtaziju nije blisko slikarstvo, nego je on vlasnik popularne pekarnice što mu, uz nekoliko zlatarnica u Novalji koje vode otac i brat njegove supruge, osigurava lagodan život.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 14.02.11. 10:19

Ufff kako zanimljivo a ne date cijeli tekst, idem odmah sad kupiti tiskano izdanje :)))


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika