14.02.2011. / 16:30

Autor: Slaven Hrvatin

Što kupiti svom muškarcu za Valentinovo?

Muškarcu treba kupovati praktične poklone. Ako mu darujete zlatni lančić ili nešto romantično s namjerom da ga uvijek podsjeća na vas, vrlo je vjerojatno da će to zametnuti ili izgubiti

Osim ako živite u pećini, iz reklama ste saznali da je danas Valentinovo, dan zaljubljenih, koji trebate proslaviti bezumnim trošenjem novca. Nažalost, reklame su toliko koncentrirane na davanje ideja što kupiti ženama za Valentinovo pa žene nemaju pojma što pokloniti muškarcu. Srećom, to nije teško.

Muškarcu treba kupovati praktične poklone. Ako mu darujete zlatni lančić ili nešto romantično s namjerom da ga uvijek podsjeća na vas, vrlo je vjerojatno da će to zametnuti ili izgubiti. Ako mu date neku praktičnu stvar, sigurno je neće ispuštati iz vida.

Nova pidžama

Počnite, na primjer, s novom pidžamom. Kao ponosni vlasnik ili vlasnica pravog muškarca, vjerojatno vam je jasno da se mužjaci teško rastavljaju s odjećom, a pidžame su posebno težak slučaj. Odrasli muškarac u četrdesetima vjerojatno će još uvijek škembu gurati u pidžamu koja mu je dobro stajala dok je bio na studiju.

Argumentima ga nećete nikako uvjeriti da je se riješi pa vam preostaje samo da taj komad radioaktivnog otpada bacite u smeće i kupite mu novu. Pobrinite se da bude kvalitetna jer će je nositi do penzije.

Parfem

Druga mogućnost je parfem, ali tu je važno da ga pažljivo odaberete kako biste ubili dvije muhe jednim udarcem. Naime, pravi macho man nije poznavalac proizvoda za njegu tijela. Bez oklijevanja će pod tušem uzeti prvo što mu je pri ruci, makar to bio sapun za automehaničare od kojeg će mu koža izgledati poput pustinjskog krajolika.

Zato mu kupite poklon paket s parfemom i gelom za tuširanje. Praktično će zaključiti kako bi bilo šteta da gel za tuširanje propadne pa će ga iskoristiti.

Alati, bušilice, brusilice...

Kada kupujete alate, trebate imati u vidu dva važna kriterija. Prvi je da alati moraju izgledati kvalitetno i impresivno. Potražite ključne fraze "multipraktik", "4 u jednom", "titanium" ili "osiromašeni uran".

Drugi uvjet je da su nepraktični i teški za korištenje. Tako ćete se pobrinuti da ih vaša gora polovica neće poželjeti upotrijebiti jer bolje izgledaju na zidu i tako će izbjeći ozljede.

Ručni sat

Ako već ima sve alate koji mu nikada neće poslužiti, pokušajte s vječnim poklonom za muškarce - ručnim satom. Česti mit o muškim satovima je da pokazuju vrijeme. Prikaz vremena im je samo nuspojava, dok glavne funkcije nemaju veze s prikazom vremena. Zato je bitno da prikazuje nadmorsku visinu ili podmorsku dubinu, prati temperaturu i pritisak zraka, sadrži GPS navigaciju i preživljava atomski udar.

Kravata

Na kraju, ako vam partner nije drag, uvijek mu možete pokloniti kravatu. Većina muškaraca ih nosi povodom vjenčanja i sprovoda pa nikada ne savladaju vještinu vezivanja kravate. Uz malo sreće, vezat će je preusko, što će smanjiti dovod krvi u mozak i dovesti do moždanog udara.

Vezane vijesti

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Valentinovo zabranjeno u nekim zemljama

Dan zaljubljenih, Dan Svetog Valentina, zabranjen je u autoritarnim državama poput Irana, Sjeverne Koreje, Uzbekistana, pojedinih afričkih država,… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 14.02.11. 17:07

Ako poznajete svog muškarca, možda već unaprijed znate da će i ove godine zaboraviti na poklon za Valentinovo. Iznenadite ga lijepim darom, od kojega ćete i vi imati koristi.
http://www.gricni.com/izvoli-bitango


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika