14.02.2011. / 16:38

Autor: Hina

Prodaje se 'fatalna' haljina Kate Middleton

William je platio mjesto u prvom redu na dobrotvornoj reviji na sveučilištu St. Andrews 2002. na kojoj je Middleton po pisti prošetala u prozirnoj čipkastoj haljini

Haljina koju je Kate Middleton nosila na sveučilišnoj modnoj reviji, kad je zapela za oko britanskom princu Williamu, bit će u ožujku ponuđena na dražbi.

William je platio mjesto u prvom redu na dobrotvornoj reviji na sveučilištu St. Andrews 2002. na kojoj je Middleton po pisti prošetala u prozirnoj čipkastoj haljini.

Britanski mediji često navode kako je baš to bio trenutak kad je William prema Kate počeo osjećati nešto više od prijateljstva. Nedugo nakon toga prohodali su.

"Ako je istina da je moja haljina pomogla da se prinčev odnos prema Kate pretvori iz platonskog u romantični, jako sam sretna što sam u tome imala svoje prste", rekla je dizajnerica Charlotte Todd.

Dodala je da je haljinu, koja bi mogla dosegnuti cijenu od 10.000 funta, izvorno dizajnirala kao suknju.

Dvije haljine koje je Williamova majka, pokojna princeza Diana nosila za posjeta Francuskoj i Japanu 80-ih godina prošlog stoljeća, također će se naći na dražbi 17. ožujka u La Galleriji u središtu Londona.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika