15.02.2011. / 10:34

Autor: Hina

Pjevačica s Barbadosa na sudu: Rihanna ukrala fotografije za spot?

Fotograf, koji je slavu stekao fotografirajući slavne osobe za časopise poput Rolling Stone, GQ i Vanity Fair, kaže da je "spot rađen po uzoru i u velikoj mjeri je sličan LaChapellovom radu"

RihannaRihannaSpot "S&M" megapopularne pop zvijezde Rihanne napravljen je po uzoru na fotografije poznatog američkog modnog fotografa Davida LaChapelle, tvrdi on u tužbi objavljenoj u ponedjeljak.

LaChapelle, koji je slavu stekao fotografirajući slavne osobe za časopise poput Rolling Stone, GQ i Vanity Fair, kaže da je "spot rađen po uzoru i u velikoj mjeri je sličan LaChapellovom radu".

Rihanna (25) prodala je dosad 25 milijuna albuma i tjednima dominirala američkim top ljestvicama singlovima kao što su "Umbrella" i "Wat's my name". Singl "S&M", međutim, slabo je prošao, a spot je zbog seksualnog sadržaja zabranjen u nekoliko zemalja.

LaChapelle u tužbi tvrdi da je u spotu kopirana "kompozicija, ukupni koncept, osjećaj, atmosfera, tema, boje, ukrasi, garderoba i rasvjeta" koje on koristi u svome radu.

Rihannu tuži za zasad nepoznati iznos novca, a njezin glasnogovornik nije bio dostupan za komentar.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika